25.8.2020 – Kauko Oy ja Intechso Oy ovat allekirjoittaneet yhteistyösopimuksen teollisuuden ja terveydenhuollon lisätyn todellisuuden (AR – Augmented Reality) ratkaisujen toimittamisesta

Intechso Oy edustaa Pohjoismaissa amerikkalaisen Realwear Inc. maailman ensimmäistä teollisuuden ja terveydenhuollon käyttöön kehitettyä ja tarkoitettua älylasia, mallinimeltään HMT-1. Realwear älylaitteiden ja näiden lisävarusteiden lisäksi Intechso Oy edustaa eri ohjelmistovalmistajien tuotteita, joita käytetään osana kokonaisratkaisuja teollisuudelle ja terveydenhuollolle. Tällaisia ohjelmistoja ovat esimerkiksi etätukeen, kunnossapitoon ja IoT-datan käyttöön tarkoitetut ohjelmistot.

”Vaativissa olosuhteissa uusien teknologioiden hyödyntäminen on tänä päivänä tehokkaamman ja sujuvan arjen edellytys.  HMT-1 lisää jo ennestään meidän vahvaa osaamista ja portfoliota laitteiden, ohjelmistojen ja palveluiden toimittamisessa huippuammattilaisille sekä yrityksille.” toteaa Kauko Oy:n toimitusjohtaja Juha Rytkönen.

”On hienoa saada Kaukon kaltainen vahva yhteystyökumppani uuden teknologian alueelle”, kuvaa Intechso Oy:n Matti Vappula. ”Uskon että AR-teknologian käyttö teollisuudessa ja terveydenhuollossa tulee lisääntymään huomattavasti”, Vappula jatkaa.

HMT-1 mahdollistaa reaaliaikaisen videon ja äänen lähettämisen vaativista teollisuuden ja terveydenhuollon kohteista ja mahdollistaa etätuen antamisen paikkoihin joihin esimerkiksi turvallisuuden takia pääsy on rajattua.